Search

Shape trosor och trosgördel

$ 21.99 · 4.5 (614) · In stock

Otroligt sköna trosor som håller in magen och slimmar till midjan och rumpan. Se vårt sortiment av shape trosor och trosgördlar här! Fri frakt över 600kr.

Sköna trosor som formar

Om du vill forma magen och stussen eller släta ut kurvor är det möjligt med shape trosor. Förr var det ett hemligt knep som kändisar använde sig av för att framhäva sina former men nu är det ett extremt vanligt plagg som de flesta kvinnor har i sin garderob. Shape trosor framhäver de kvinnliga formerna och smälter in perfekt under festklänningen, kostymbyxorna eller bröllopsklänningen. Eftersom våra shape trosor är så bekväma går det även utmärkt att använda till vardags. 

 

Hos oss hittar du många olika modeller av trosor som formar, håller in och/eller slätar ut magen, stussen samt låren i basfärger och storlekarna 36-56 från kvalitétsvarumärken som Avet, Anita, Marie Jo och Primadonna.

Lite tips på olika shape trosor

Önskar du trosor som håller in magen skulle vi rekommendera trosgördel, det är trosor som är sydda i tre delar, har hög midja och stadigt håller in magen samtidigt som de håller hög komfort. Vi har även shape trosor som går upp över naveln, hela vägen till bröstkorgen som slimmar till hela magen och håller in midjan.

För dig som vill slimma till låren och/eller rumpan har vi både shape trosor som slutar under stussen och andra som fortsätter ner på benen. Även dessa är otroligt bekväma och passar perfekt under byxor eller klänning till vardag, fest eller bröllop.

Du kan givetvis kombinera dessa funktioner då vi har modeller som både håller in magen och stussen. Tveka inte att höra av dig till vår kunniga kundservice om du behöver tips eller råd.

Shape Trosor för Dam, Formande & Bekväma

Farrang Shapewear Trosor,Body Shaper Underkläder - Magekontroll

Shape trosor och trosgördel

Shaping-trosgördel med hög midja och spets i sidan, Hipster

Shape trosor och trosgördel

Shaping-trosgördel med hög midja och spets i sidan

Shape - Underkläder - åhlens.se - shoppa online!

Triumph Trosor/gördlar - Timarco.se

Shapetrosor och Gördlar i små & stora storlekar hos Kvinnligt Under

Shape in och shapewear trosgördel

Miss Mary of Sweden Jacquard & Lace Formande Trosgördel med Hög

Light shaping gördel Elsa 2-pack

Shape - Underkläder - åhlens.se - shoppa online!